Sunday, June 14, 2009

Sanah Helwah ya Huluww, ya 'Asal, ya Sukkar..:)

Salam al-Kelantani, 20 Jamadits sani 1430 H, 14 Jun 2009

Ucapan dari atuk, nenek, umi wawa, umi lah, ayoh we, ayoh ngoh, umi na, n ayoh din, selamat Hari lahir yang pertama. Semoga jadi anak yang solehah buat ibu ayah tercinta neh.. :)


ye ye, dah 1 Tahun umur saya.. nak terbang.. :)


tembamnya..


eh, anak sapa ni??


with ibu tersayang..


with ayah..:)


sayang adik 'Iffah, jangan nangis yer.. :)


inilah adik 'Iffah, kawan baru saya.. hehe


hehehe


di Restoran Apple dengan ibu dan ayah..


anak ayah ni..


ye ye , anugerah naib johan superbaby :)


rehlah ke Ro'subar, Aisyah tido, ayahnya posing..


dengan haiqal, teman sepermainan yang dah balik Malaysia..


ala-ala anak korea gitu..hehe


anak ayah


bersama kartunis han ri


comel ini..geramnya nak cubit..


di pesta buku antarabangsa..wah, ayah din pun tak sampai lagi nih..


orang suka panggil saya ya 'asal, ya sukkar.. bimakna= "hai si manis.." :)


suko sokmo ini budak.. :)


sentiasa tergelak.. :)


eidul-adha 08. :)


winter sonata bersama ibu dan ayah


with achik uyun


Sentiasa mendapat perhatian orang-orang arab si comel ini..

Tak sabar menanti kepulangan ke Malaysia 24 Jun ini. Nak balik Kelantan dari Johor nanti bitau ye.. ayah Din nak balik dari kuantan nanti senang.

Selamat hari lahir dan selamat kembali ke Malaysia ya my first niece. :)

p/s: Apa komen dan harapan kamu semua tentang saya (Aisyah Humaira' Binti Mohd Nurul Hisyam) yang dah berusia setahun jagung ni? hehe..

3 comments:

Nurul Husna Abu Bakar said...

salam

banyaknya gambar aisyah..
ana baru je balik dari majlis birthday aisyah tadi..aisyah bnyk dpt hadiah..seronok sgt aisyah.

kak long msk mee bandung..sgt best.

ust hisye pulak buat air 'sayang kaki'..mmg meriah la..=)

Abah Yie & Ummi Na said...

.: buat permata hati ibu dan ayah, AISYAH HUMAIRA'

> semoga menjadi anak yang solehah, penyejuk mata penawar hati kedua orang tuamu..
> semoga dirahmati dan diberkati Allah selalu..
> semoga dirimu diasuh di dalam taman-taman Islam dengan didikan dan asuhan ibu serta ayah tercinta
> salam sayang dari Ayah Ngah dan Mak Ngah

Hehehe...takde hadiah nak bagi kat aisyah ni..tunggu balik m'sia baru kami bagi.

miSs Hazzi said...

salam..
lamo x menjengah ke blog woris ambo..

erm..comelnye aisyah ni..sangat kiut..hehe
nk jumpe die..
semoga aisyah menjadi anak yg solehah buat ibu dan ayahnya..

Masa Itu Nyawa